Termeni si conditii

 

Vă rugăm să citiţi  cu atentie aceşti Termeni şi Condiţii  înainte de a comanda orice produs de pe site. Ar trebui să înţelegeti că prin comanda oricarui produs de pe site, implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Vă rugăm, de asemenea, să reţineţi că folosirea  site-ului este supusă condiţiilor, care se aplică indiferent dacă aveţi sau nu comanda pe site.


Despre noi

Site-ul este operat de sc La Mode Parfumerie srl cu sediul in Timisoara, judetul Timis, Strada Padurarilor Nr. 3, cod postal 300566, avand codul unic de inregistrare RO 30224875 si J35/1232/2012 


Contractul de achizitie

Pentru a comanda un produs de pe site-ul nostru este suficient sa dai click pe butonul "Cumpara acum"  si sa completezi formularul de comanda pentru produsul dorit.

Daca doresti achizitionarea mai multor produse simultan dai  click pe butonul "Adauga in cos" din dreapta produsului dorit. Produsul va merge in cosul tau de cumparaturi. Poti adauga sau poti scoate produse din cosul de cumparaturi, iar cand vrei sa comanzi e suficient sa dai click pe butonul "comanda"  si sa completezi formularul.

Toate comenzile sunt supuse acceptării de către noi, si se vor confirma dupa vizualizarea stocului. Comanda poate fi anulata pana in momentul decontarii, prin e-mail sau la telefon. In cazul anularii tarzii a comenzii www.laparfumerie.ro are dreptul la despagubire in suma echivalenta a transportului.

Contractul dintre noi va fi format doar atunci când vom confirma comanda telefonic sau prin e-mail si este un act cu efecte juridice. Contractul de achizitie intra in vigoare in momentul expedierii comenzilor catre dumneavoastra. Din acel moment ambele parti sunt raspunzatoare de indeplinirea contractului conform cu regulamentul prezent si va asumati in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual laparfumerie.ro

Contractul se va referi doar la acele produse ale căror expediere s-a confirmat. Noi nu vom fi obligati să furnizam orice alt  produs care a făcut parte din comanda dumneavoastra daca acel produs nu a fost confirmat.

Putem alege să nu acceptam comanda pentru orice motiv şi nu vom fi raspunzatori fata de dumneavoastra sau de la oricine altcineva, în aceste condiţii.

Am putea fi în imposibilitatea de a procesa comanda dumneavoastră dacă produsul comandat nu este in stoc sau fabricarea lui a fost întrerupta.


Drepturile de autor

Intregul continut al site-ului laparfumerie.ro  este proprietatea sc La Mode Parfumerie srl,este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date, imagini se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Astfel este interzisa copierea manuala a continutului, precum si publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.


Publicitate si legaturi cu alte site-uri

laparfumerie.ro nu raspunde si nu este sub nici o forma responsabila de continutul, calitatea sau natura site-urilor care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului nostru ( legaturi de natura comerciala sau publicitara ). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.


Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre LaParfumerie.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.


Pretul si plata

Preţul produselor de pe site-ul nostru vor fi verificate ocazional, cu excepţia cazurilor unor erori evidente.

Aceste preţuri includ TVA, dar exclude costurile de livrare, care vor fi adăugate la suma totală cum este prevăzut în informaţiile de livrare.

Preţurile se pot modifica in orice moment, dar modificările nu vor afecta comezile ce au fost deja confirmate.

Site-ul nostru conţine un număr mare de produse şi este întotdeauna posibil ca, în ciuda eforturilor noastre unele dintre produsele enumerate pe site-ul nostru poate avea un preţ incorect.  Vom rectifica orice astfel de erori, cât mai curând posibil, odată ce am devenit conştienţi de ele. În cazul în care preţul corect al unui produs este diferit de preţul declarat pe site-ul nostru,  vă vom contacta inainte de expedierea produsului, sau vom respinge comanda dumneavoastră.


Politica de returnare

Politica noastra de returnare pentru pensonele fizice este simpla. În termen de 14 de zile de la primire, puteţi returna orice produs fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv anuntand acest retur in prealabil, doar in scris. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare a produselor in valoare de 40 lei . Preţul de rambursare integrală va fi emis pentru orice element returnat care îndeplineşte aceste condiţii in termen de 30 de zile de la data denuntarii contractului prin transfer bancar ( trebuie sa precizezati  in scris contul bancar in care doriti sa primiti banii ).  În niciun caz nu vor fi rambursate costurile de transport cu excepţia cazului în care returnarea este rezultatul erorii noastre.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat ( in ambalajul original sigilat, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit ). Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, a fost folosit, a fost deteriorat sau este incomplet ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial ( daca este posibil ) sau de a refuza produsele returnate. La optiunea clientului vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.


Confidentialitate

laparfumerie.ro înţelege că informaţiile personale ale clientului nostru sunt valoroase şi ne luam în serios această responsabilitate. Deşi se aplică măsuri de securitate pentru a proteja informaţiile dumneavoastră, există întotdeauna riscul ca părţile terţe pot intercepta transmisiunile în mod ilegal. Această realitate este valabila pentru toata utilizarea internetului. Ca urmare, nu putem garanta securitatea oricărei informaţii pe care ne-o transmiteţi, ele fiind furnizate pe propriul risc.


Utilizarea de informatii personale:

laparfumerie.ro utilizează informaţiile furnizate de tine pentru a:

- Răspunde la corespondenţa dumneavoastră, întrebări, comentarii, sugestii, gânduri, opinii, preocupări sau idei pentru a îndeplini o cerere.

- Procesa cererea dumneavoastră de informaţii de pe site-ul nostru.

- Actualizeaza continuu, dezvoltarea, proiectarea şi personalizarea conţinutul site-ul nostru pentru a satisface nevoile dumneavoastra, interesele şi cererile.

- Contacta prin e-mail sau telefon pentru a confirma informaţii specifice, cererile de informaţii, a vă informa de produse noi şi oferte speciale, sau de a furniza informaţii care ar putea fi de interes pentru dumneavoastra.


Declinarea responsabilitatii

Imaginile prezentate pe site, sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putand diferi de imagini in orice mod, in ceea ce priveste culoarea, aspectul, textura materialului, etc. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.

SC La Mode Parfumerie SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Singura obligatie a sc La Mode Parfumerie srl, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este rambursarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv. Produsele comandate pot fi returnate de persoane fizice in termen de 14 zile de la data primirii. Acestea trebuie sa fie returnate in ambalajul original sigilate si in aceleasi conditii in care au fost livrate, in caz contrar, sc La Mode Parfumerie srl, isi rezerva dreptul de a refuza returnarea produselor. In cazul aceptarii returului, sc La Mode Parfumerie srl se obliga sa returneze contravaloarea produselor in termen de 30 zile sau orice alt produs dorit la schimb. Dupa caz, cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client.

sc La Mode Parfumerie srl nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, directe sau indirecte.


Dispozitii finale

Dacă oricare dintre aceste prevederi este declarata nevalabila, ilegala sau imposibil de aplicat, atunci acea prevedere va fi considerată ştearsă din acesti Termeni si Conditii, aceasta prevedere nu va afecta valabilitatea celorlalte dispozitii ele vor rămane în vigoare şi cu efecte depline.

Avem dreptul de a revizui şi modifica aceşti Termeni şi Condiţii, fără o notificare prealabilă si de a le schimba, cu condiţia ca orice astfel de modificare nu va afecta achiziţiile care le-aţi făcut înainte de modificare.