INTREBARI FRECVENTE

 

Sunt produsele noastre originale ?

Da, produsele noastre sunt originale. www.laparfumerie.ro a fost întotdeauna angajata in  satisfactia clientului. In acest scop, modelul nostru de afaceri nu va permite revânzarea de produse contrafacute... vreodată. Va garantam ca fiecare produs vândut de noi este direct de la producător şi nu a fost niciodată folosit. In primul rând, ne-ar costa mult mai mult în pierderea fidelitatii clienţilor, decât am obţine prin vânzarea produselor contrafacute.

SC La Mode Parfumerie SRL a stabilit şi a menţinut relaţii cheie cu unii dintre cei mai mari producătorii şi distribuitorii de cosmetice din lume. Nu conteaza ce tip de produs vă interesează, laparfumerie.ro ro va garanta că este 100% autentic -  Nu produse contrafacute sau imitaţii vreodată.

  

Ce este EDP, EDT şi EDC?

Acestea sunt abrevierile pentru concentraţia de uleiuri dintr-un parfum. Cea mai mare concentraţie de uleiuri si compuși aromatici este în Parfum. Urmatoarele sunt: 

- Apa de Parfum (EDP)

- Apa de Toaleta (EDT)

- Apa de Colonie (EDC)

 

Apa de Toaleta si Apa de Colonie, în general, sunt interschimbabile, în special în parfumurile pentru barbati. Cea mai mică concentraţie de uleiuri este în After Shave. Cu cat este mai mare concentratia de uleiuri, cu atat mai mult parfumul persista si este nevoie de aplicarea unei cantitati mai mici.

 

Care este diferenta dintre parfum, Apa de Parfum, Apa de Toaleta si Apa de Colonie ?

Diferenţa dintre aceste trei tipuri de arome sunt:

 

Apa de Parfum - în afară de un adevărat " extras de parfum ", acest tip de parfum are cea mai mare concentraţie de uleiuri si compuși aromatici. Un EDP de bună calitate poate dura pana la 8 ore sau mai mult si are in compozitie 10-30% compuși aromatici.

Apa de Toaleta - acest tip de parfum are o concentratie mai mica si are in compozitie 5-20%  compuși aromatici, persista aproximativ 4-6 ore complete. Majoritatea parfumurilor barbatesti sunt realizate folosind acest tip de producţie, chiar daca unele parfumuri de femei sunt vandute  in doua versiuni EDP si EDT.

Apa de Colonie - acest tip de parfum are in compozitie cea mai mica cantitate de compuși aromatici, 2-3% , este de obicei considerat a fi la fel ca after shave-ul si persista aproximativ 2-3 ore. Acest tip de parfum necesită o mai mare aplicare pentru a oferi rezultatele dorite.

 

Amintiţi-vă că, indiferent de ce tip de produs ati cumparat, pentru a maximiza eficienţa unui parfum este de a folosi toata gama complemantara: crema de corp parfumata, gel de dus, deodorant… . Dacă se poate, achiziţionaţi un set de cadou care include un parfum, un gel de dus si o lotiune de corp. Atunci când toate cele trei produse sunt utilizate împreună, parfumul dureaza mult mai mult decât dacă este utilizat independent. De asemenea, încercaţi să păstraţi    parfumurile într-un mediu rece si uscat, deoarece schimbările de altitudine, presiunea şi temperatura pot avea efecte negative.

Nu fiecare parfum este fabricat în toate versiunile EDP, EDT, EDC. Multe parfumuri vor veni într-o singura versiune. Dacă sunteţi interesat în a afla dacă parfumul dumneavoastra este fabricat în mai mult de o versiune, contactaţi-ne.

  

Ce reprezinta notele unui parfum ?

Parfumurile sunt compuse din arome diferite, numite "note", clasificate după cum urmează: 

- Note de top: sunt foarte usoare si dureaza 5-10 minute.

- Note de mijloc: pot fi detectate în aproximativ 15 minute după aplicare şi dureaza până la o oră sau mai mult.

- Note de baza: sunt cele mai grele şi dureaza cel mai mult, de obicei pentru mai multe ore.

 

Pentru a alege aroma, aşteptaţi până când alcoolul s-a dispersat (aproximativ 10-15 secunde).

Când folosiţi un parfum, pulverizaţi uşor pe puncte de presiune (pe incheieturi, pe gat, in spatele urechilor). O pulverizare de parfum în părul tău poate ajuta parfumul sa dureze toată ziua. Cea mai comuna eroare pe care oamenii o fac atunci când pulverizeaza un parfum este de a freca incheieturile. Frecarea parfumului determină notele sa se amestece. De asemenea, frecarea elimină notele de top care cauzează parfumul sa miroasa diferit.

  

De ce conţine alcool, un parfum?

Alcoolul ajută parfumul să se ridice de pe pielea dumneavoastra. Fără alcool in compozitie, singura persoana care ar putea simti parfumul sunteti dumneavoastra! 

 

De ce la anumite persoane parfumurile dureaza mai mult ?

La persoanele cu pielea uscata poate fi necesar aplicarea parfumului mai frecvent, deoarece tenul gras are proprietatea naturala de a deţine parfum. Nivelurile individuale ale pH-ului pot afecta, de asemenea durata un parfum.

  

Cum depozitez si pastrez un parfum ?

Ori de câte ori este posibil, sticlele trebuie să fie depozitate într-un loc răcoros si ferit de lumina. Cu cat este temperatura mai mica, cu atat mai mult mirosul nu se va schimba in timp. Nu il lăsati la lumina soarelui şi dacă este posibil pastrarati-l in cutie. Dacă aveţi două parfumuri identice,  încercaţi să păstraţi unul sigilat până când il utilizati pe primul.