Armani Code edp 50ml

Armani Code pentru femei a fost introdus in primavara anului 2006. El se bazeaza pe armonia dintre floarea de portocal, notele proaspete picante..

314 lei

Livrare prelungita - estimativ 15 zile

#ARM0037

    50 ml

    Eau de Parfum (EDP)

Poti comanda acest produs si apeland numarul de telefon 0730-331.306 intre orele 09:00 - 20:00

Informatii comanda

Nu uitati sa verificati ca numarul de telefon introdus sa fie corect. Intre orele 9:00 si 20:00 veti fi contactat(a) de catre un operator pentru a confirma comanda.

Nu expediem colete fara confirmare telefonica.

Detalii produs

Armani Code pentru femei a fost introdus in primavara anului 2006. El se bazeaza pe armonia dintre floarea de portocal, notele proaspete picante de ghimbir si lemn de santal cald. O deschidere luminoasa surprinde esenta a doua portocale diferite - portocala amara din Africa si portocala dulce italiana. in inima compozitiei floarea de portocal tunisian creaza o fantezie magica florala in alianta cu iasomie sambac. Armani Code pentru femei a fost creat de Carlos Benaim, Dominique Ropion si Olivier Polge.

 

Persistenta:                                                                            Intensitatea:  

ALTE CANTITATI

    • 287 lei

      Armani Code pentru femei a fost introdus in primavara anului 2006. El se bazeaza pe armonia dintre floarea de portocal, notele proaspete picante de ghimbir si lemn de santal cald. O deschidere l...

Review produs

Momentan nu exista comentarii la acest produs.