Carolina Herrera 212 edt 60ml

Un parfum pentru o femeie tanara, mirosul din New York, aroma plina de viata. Flaconul evoca acelasi concept artistic ca parfumul in sine,..

235 lei

In stoc

#CHR0020

    60 ml

    Eau de Toilette (EDT)

Poti comanda acest produs si apeland numarul de telefon 0730-331.306 intre orele 09:00 - 20:00

Informatii comanda

Nu uitati sa verificati ca numarul de telefon introdus sa fie corect. Intre orele 9:00 si 20:00 veti fi contactat(a) de catre un operator pentru a confirma comanda.

Nu expediem colete fara confirmare telefonica.

Detalii produs

Un parfum pentru o femeie tanara, mirosul din New York, aroma plina de viata. Flaconul evoca acelasi concept artistic ca parfumul in sine, modern, urban, carismatic, unic, la fel ca si orasul New York. Parfumul este optimist, un simbol al curiozitatii si a energiei unei femei tinere care traieste in mediul urban al unui oras mare. Creatorul din spatele acestui parfum este Alberto Morillas.

Review produs

Rating general al produsului:
Review pentru Carolina Herrera 212 edt 60ml
Scris de Ana-Maria acum 6 luni
"212, numarul de telefon al New York-ului. O lume magica, unde se intalnesc diferite culturi, stiluri, diferiti oameni, intr-o atmosfera de libertate totala, unde totul este posibil. Aici locuieste si creaza faimosul designer Carolina Herrera, reusind astfel sa transpuna intr-un parfum atmosfera acestui oras, care caracterizeaza femeia inteligenta, sofisticata, categorica.
Si pasionata de lux!"
Review pentru Carolina Herrera 212 edt 60ml
Scris de Adina acum 7 luni
"Am remarcat aceasta ca semnătura mea tocmai acum pentru că am realizat că aceasta este singura aroma pe care o cumpăr cel puțin o dată pe an, in decursul a zece ani. E tânăr, curat și crocante si sofisticat într-un mod feminin. I love this fragrance!! Multumesc LaParfumerie!"