Tom Ford Black Orchid edp 100ml

Black Orchid este un chypro-oriental si a fost creat de firma Givaudan în 2006. Notele de top includ iasomie, trufe negre, ylang-ylang, coacăze..

560 lei

Livrare prelungita - estimativ 15 zile

#TMF0008

    100 ml

    Eau de Parfum (EDP)

Poti comanda acest produs si apeland numarul de telefon 0730-331.306 intre orele 09:00 - 20:00

Informatii comanda

Nu uitati sa verificati ca numarul de telefon introdus sa fie corect. Intre orele 9:00 si 20:00 veti fi contactat(a) de catre un operator pentru a confirma comanda.

Nu expediem colete fara confirmare telefonica.

Detalii produs

Black Orchid este un chypro-oriental si a fost creat de firma Givaudan în 2006. Notele de top includ iasomie, trufe negre, ylang-ylang, coacăze negre și citrice efervescente. Inima este floral-picanta, iar baza contine patchouli, lemn de santal, ciocolata neagra, tămâie, chihlimbar, vetiver, vanilie si balsam.

ALTE CANTITATI

    • 432 lei

      Black Orchid este un chypro-oriental si a fost creat de firma Givaudan în 2006. Notele de top includ iasomie, trufe negre, ylang-ylang, coacăze negre și citrice efervescente. Inima este floral-p...

Review produs

Rating general al produsului:
Review pentru Tom Ford Black Orchid edp 100ml
Scris de Andreea acum 11 luni
"Un parfum greu avand in compozitie note orientale inchise si mai clasice!!"
Review pentru Tom Ford Black Orchid edp 100ml
Scris de Dani acum 12 luni
"Un parfum destinat femeilor insa il folosesc barbatii. Intradevar un parfum intunecat si greu preferat mai mult de barbati. Il recamand lor."
Review pentru Tom Ford Black Orchid edp 100ml
Scris de Geroge acum 12 luni
"Cred că acest parfum este cu siguranta ieșit din tiparul obisnuit al unora, un parfum seducator, de asemenea, probabil, unisex, așa cum unele femei il pot găsi un pic de "întunecat" pentru ele de al purta. Cred că acest miros ar apela la oameni care iubesc parfumuri gurmande si mai grele, orientale mai închise la culoare, și clasice."